У Житомирі студент намагався поцупити з магазину продукти харчування

  Крадіжки з супермаркетів нині не рідкість. Злодюжок не зупиняє навіть те, що за обстановкою в магазинах пильно слідкує охорона та камери відеоспостереження. Про таких правопорушників працівники крамниць оперативно повідомляють в поліцію, яка й затримує їх, як мовиться, «на гарячому». Непоодинокими є крадіжки із магазинів та супермаркетів і в місті Житомирі.

  Так, 29 листопада, близько 14.00 наряд реагування поліції охорони в Житомирській області отримав тривожний сигнал з супермаркету, який перебуває під охороною. 

  Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що тривожною кнопкою скористалися працівники магазину після того, як помітили підозрілого молодика, котрий намагався поцупити сир, ковбасу, шоколад та сосиски на суму 350 гривень.

  Заховавши товар під куртку, юнак намагався непомітно пройти повз касу. Його затримали працівники поліції охорони, в ході особистого огляду у затриманого вилучили крадений товар.

  Нині встановлено, що правопорушення вчинив студент житомирського вишу, 2002 року народження, місцевий житель. Йому інкримінують правопорушення, передбачене ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework