У Житомирі п'яний неадекватний чоловік оголеним бігав по вулиці. ФОТО

  Про це на своїй сторінці у Facebook написав житомирський полісмен Дмитро Дмитрюк.

  "Піший екіпаж відреагував на правопорушення по вулиці Київська. Невідома особа чоловічої статі у стані явного алкогольного сп'яніння роздягнувшись, оголеним бігав по зупинці громадського транспорту, неадекватно себе поводив, нескоординовані рухи останього призвели до неоднооазових падінь. Внаслідок падінь порушник отримав травму голови (розбив голову). Патрульні миттєво відреагували на правопорушення посадивши і заспоївши порушника-потерпілого.

  На місце події було викликано швидку медичну допомогу.  До приїзду швидкої один патрульний вів бесіду з очевидцями і обуреними громадянинами. Інший патрульний Роман інспектор 1 роти 1 батальйону управління патрульної полії попри непокору порушника намагався врятувати йому життя від переохолодження та відмерзання кінцівок. Патрульний знайшов серед мокрих речей більш-менш суху футболку та одів на горе-потерпілого надалі інспектор зняв з себе куртку та надів на останього. Очевидці подій поступок патрульного зрозуміли бо швидка не квапилась.

  По приїзду швидкої патрульні передали порушника медикам. Спочатку він чинив опір але на вмовляння медиків і патрульних погодився на госпіталізацію до медичного закладу для надання медичної допомоги", - написав Дмитро.

om 04121702 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework