У місті Бердичеві незабаром з’явиться своя «Михайлівська»

  Серед усіх вулиць міста Житомира найбільш відомою є вулиця Михайлівська завдяки тому, що вона є пішохідною вулицею, і служить окрасою обласного центру, так як тут розміщена велика кількість кав’ярень та місць для відпочинку, є лавочки з облаштованою WI-FI зоною, тут встановлено невелику сцену, де бажаючі можуть проводити розважальні заходи і багато іншого.

 

  А у 2014 році до Дня міста Житомира накладом у 1000 примірників вийшла книга Георгія Мокрицького «Наша рідна Михайлівська», приурочена відзначенню 1130-ї річниці від дня заснування міста, яка розповідає про історію вулиці Михайлівської, передає berdichev.biz.

  У місті Бердичеві, на жаль, досі не було такої пішохідної вулиці, яка б стала улюбленим місцем відпочинку для бердичівлян та гостей міста, однак, як вдалося дізнатися нашим журналістам, невдовзі вона може з’явитися. Це анонсувавав міський голова Василь Мазур під час відкриття меморіальної дошки класику англійської літератури Джозефу Конраду. За його словами, у планах є перетворити вулицю Джозефа Конрада, на якій знаходиться дві школи, у пішохідну зону, облагородити її та зробити своєрідною родзинкою та окрасою міста.

  Міський голова закликав молодь долучитися до цього процесу і подавати своє бачення того, якою має бути майбутня вулиця. Також змін і реконструкції зазнає і парк, що знаходиться біля Центру позашкільної освіти ім. Разумкова. Василь Мазур впевнений, що новий вигляд вулиці допоможе учням з більш піднесеним настроєм іти до школи, а парк Разумкова перетвориться на нове місце романтичних побачень та перших поцілунків і стане улюбленим місцем бердичівської молоді.

Денис Заремський

Последнее изменение Понедельник, 04/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework