Весілля для двох: Зірки "Голос країни-7" опублікували фото свого весілля на Житомирщині

  Учасники вокального проекту "Голос країни-7" на "1+1" Віра Кекелія та Роман Дуда, які одружилися у жовтні цього року, показали світлини зі свого весілля. Весільна фотосесія проходила на Житомирщині. 

  Новоспечене подружжя знялося у романтичній фотосесії для глянцю Viva і розповіло, як зароджувалося їхнє кохання, - передає tsn.ua.

  За словами Віри та Роми, вони познайомилися в останній день "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни". Між молодими людьми одразу виникла хімія, проте з висновками вони не квапилися.

Голос країни

  "Я казав собі: стримуйся, не треба перегравати тощо, почекай. Ну, за фактом, я дуже довго чекав. А потім якось я запропонував Вірі заїхати до готелю, де на той момент працював, щоб показати їй, як все працює зсередини. А коли Віра була вже в дорозі, я передзвонив їй і сказав, що, на жаль, в готелі дуже багато роботи, і краще ми десь в місті зустрінемося, прогуляємося. Чому, як, навіщо, я не знаю, але мені шалено цього хотілося. І ми зустрілися, випили кави, сходили в кіно. І настільки все невимушено і легко пройшло!" - згадує Роман Дуда.

  За словами Віри, її коханий – романтик і часто балує її подарунками. Зокрема, дарує Вірі квіти.

  Також молоді люди розповіли, чому вирішили так швидко відгуляти весілля, а не пожити громадянським шлюбом.

  "Ну, нехай інші так живуть. До певного моменту в житті у мене було абсолютно інше уявлення про те, як будуються стосунки між чоловіком і жінкою. У випадку з Вірою я зрозумів, що це та сама людина. Насправді ще в лютому я знав, що освідчуся їй", - зізнався Дуда.

Голос країни

  Щоправда, освідчився Роман Вірі 8 вересня. За словами артиста, він довго не міг знайти ту саму обручку і врешті самостійно розробив ескіз обручки для коханої.

Голос країни

  Закохані поділилися, що завжди мріяли про весілля для двох. Так і сталося.

  "Ми мріяли про весілля для двох. Так і сталося. Тільки взяли фотографа, і всі разом вирушили за місто, в гарні місця: в каньйон у Житомирській області, потім в будиночок рибалки, який розташований на середині озера. У той день був туман і тому було фантастично гарно! Просто зупинялися в гарному місці, в полях, виходили, гуляли. Звичайно, вимазалися страшно, поки до обіду доїхали до ЗАГСу", - поділилася Віра.

 

  Нагадаємо, що зірки "Голосу країни" Роман Дуда та Віра Кекелія офіційно стали чоловіком та дружиною 17 жовтня. Першим про весілля закоханих повідомив музикант Сергій Бабкін, який був тренером Віри і Роми на "Голосі".

Голос країни

Голос країни

 

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework