Відзнаки, слова подяки, святковий концерт: нагородження військовослужбовців із Днем ЗСУ в Житомирі. ФОТО

  У вівторок, 5 грудня, в Житомирі в 25-му гарнізонному будинку офіцерів відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. Напередодні професійного свята керівництво міста та області привітало військослужбовців.

 

  Підч час святкового заходу військові отримали нагороди та подарунки від Житомирської ОДА, Житомирської РДА та Житомирської міської ради. Зокрема, на урочистості завітали голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, голова Житомирської РДА Володимир Ширма, керівник Житомирського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Житомирської міської ради Ольга Юрченко та інші.

Urochystosti do Dnya ZSU

  «26 років Україна має збройні сили. І лише останні декілька років ми можемо впевнено стверджувати, що наша держава має надпотужну бойову армію, відому на увесь світ. Для мене за честь вітати бійців, які пройшли гарячі точки в зоні АТО, перебували на "нулівці", зробили все, аби наблизити перемогу над агресором і безумовно – отримають її. Саме завдяки Вам Житомирщина — це область героїв!», — наголосив у вітальному слові Ігор Гундич. Окрім того, очільник області вручив Почесні грамоти кращим військовослужбовцям та подарував військовій частині телевізор для використання у навчанні.

Urochystosti do Dnya ZSU

  «Дорогі курсанти, солдати, офіцери, ветерани, сьогодні, з нагоди великого свята — Дня Збройних Сил України — я маю честь передати Вам найщиріші вітання і низький уклін від Житомирської міської ради та особисто від Житомирського міського голови Сергія Сухомлина. Сьогодні Україна, як ніколи, потребує захисту. І саме на Ваших руках, на Ваших плечах лежить ця почесна місія. Одвічна памʼять і низький уклін усім, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави. У місті Житомирі таких нараховується 50 родин — 50 сімей загиблих героїв! Честь і слава Вам, тим, хто сьогодні захищає перший крок народженого немовляти, стареньку бабусю чи дідуся, а також тим, хто сьогодні захищає сьогодення і майбутнє! Зичу миру Україні і благословення усім нам! Слава Україні! (ред. на що усі присутні голосно відповіли: "Героям Слава!")», — привітала військовослужбовців Ольга Юрченко.

  А вже після офіційної частини та привітань керівництва, на військовослужбовців чекав святковий концерт, також приурочений їх професійному святу.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework