На Житомирщині посадовець регіонального статуправління сплатить штраф за несвоєчасне повідомлення про купівлю автомобіля

  За участю Житомирської місцевої прокуратури, Богунським  районним судом м. Житомира розглянуто адміністративний протокол про вчинення посадовою особою регіонального статуправління адміністративного правопорушення, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.

  Постановою суду особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та накладено штраф в розмірі 1700 грн.

  Йдеться про те, що заступник начальника відділу Головного управління статистики в області, придбавши у березні 2017 року автомобіль вартістю 315 тис грн (що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня поточного року), подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані лише через півроку - 15.09.2017.

  Таким чином, посадовець порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції», відповідно до якого про зміни такого характеру особа повинна повідомити протягом 10-ти денного строку.

  Факт несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані заступником начальника одного з відділів ГУ статистики в Житомирській області виявлено прокуратурою області. Протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП складено Управлінням захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework