Баранівська міськрада готова заплатити 1000 грн за найкращу новорічну іграшку

  Баранівська міська рада оголосила міський новорічний конкурс «Найкраща ялинкова іграшка» і обіцяє нагородити переможців преміями: за I місце - 1000 грн, II - 600 грн і III - 400 грн.

  За відповідне рішення проголосували члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, передає baranivka.blogspot.com.

  Взяти участь у конкурсі запрошують вихованців гуртків та учнів шкіл Баранівки віком від 5 до 16 років, які мають подати на конкурс іграшку висотою приблизно 50 см та шириною приблизно 30 см, бажано на мотузці або гачку, щоб її можна було повісити на ялинку.

  Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: оригінальність стилю, досконалість форми, неординарність творчої думки та новаторство.

   Переможця конкурсу нагородять премією в розмірі 1000 грн, за друге місце - 600 грн, за третє - 400 грн. Дітей, які візьмуть участь у конкурсі, але не стануть призерами отримають подяку від міського голови.

  Журі має право розділити переможців за віковими категоріями: 5-8 років, 9-12 років та 13-16 років, або за номінаціями: «Креативність», «Трудомісткість виконання», «Оригінальність», «Втілення творчого задуму» і «Естетичний смак». Участь у конкурсі є безкоштовною.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework