Смертельна ДТП на Бердичівщині: загинули троє пасажирів. ВІДЕО

  Жахлива ДТП за участю двох автомобілів сталась суботнього ранку, близько 10-ої години, за кілька кілометрів від Бердичева.

  За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault Logan, рухаючись по автодорозі Бердичів-Хмільник, біля села Любомирівка не впорався із кермуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення із TOYOTA Corolla, за кермом якої знаходилась жінка. Двоє пасажирів автомобіля Renault Logan, серед яких дружина водія, загинули на місці пригоди.

  Аби деблокувати ще двох, водія і пасажира, із вкрай понівеченого автомобіля Renault Logan, на місці пригоди працювали рятувальники. Лікарі «швидкої» миттєво доставили обох потерпілих до реанімаційного відділення ЦМЛ. Але там, як не боролись за життя «важких» пацієнтів, життя одному з них (пасажиру Renault Logan), на жаль, не вдалось врятувати. Водія Тойоти, із переламами, та її сина (про стан дитини лікарі говорять, як про задовільний) теж госпіталізували: жінку – у районну реанімацію, 10-літнього хлопчика, у якого ЧМТ і забій грудної клітини – у міську лікарню.

  Детальніше у сюжеті телерадіокомпанії "Вік".

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework