У Житомирі відбудеться “Різдвяний бал» для 200 дітей з малозабезпечених, багатодітних, неповних родин, дітей – сиріт та дітей з особливими потребами

  17 грудня о 15.00 в Житомирському міському палаці культури відбудеться щорічна благодійна акція “Різдвяний бал» для 200 дітей з малозабезпечених, багатодітних, неповних родин, дітей – сиріт та дітей з особливими потребами. Акція проходить в 15 –й рік поспіль.

  Організатори заходу: ЖМДГО «Все робимо самі» та Коростенська філія МБФ «Відкрите серце».

  Мета акції: привітати з наступаючими Різдвяними та Новорічними святами тих, хто найбільше цього потребує; подарувати най потребуючим верствам населення граний настрій в цей день, а також подарунки; відзвітувати перед суспільством за проведений благодійний телепроект «Промінь надії» на підтримку дітей з особливими потребами.

 Для дітей – учасників благодійної акції буде показана вистава «Казковий Новий Рік» у виконанні членів дитячої громадської організації «Все робимо самі», учнів ЗОШ №7 та учасників благодійного телепроекту «Промінь надії». Виставу, щороку придумують і впроваджують діти з батьками організації «Все робимо самі». По закінченню вистави, всі діти, які мають запрошення отримають подарунки від МБФ «Відкрите серце».

Читайте також: Богдан Купчинський: Чому ми маємо залишатися найблагодійнішим містом України, якщо можна стати найблагодійнішим містом у світі?

  На благодійній акції «Різдвяний бал», буде підведений підсумок благодійного телепроекту «Промінь надії» на підтримку дітей з особливими потребами, який тривав з вересня по грудень цього року. На цей проект було відібрано 15 родин, де виховуються діти з особливими потребами. Діти та їх батьки мали змогу в рамках проекту навчатись образотворчому мистецтву на різноманітних майстер – класах, також відвідувати цирк, пі церію, провести час в Карпатах, взяти участь в багатьох акціях. Родзинкою телепроекту стало здійснення мрій дітей з особливими потребами. На акції «Різдвяний бал» , діти – учасники телепроекту будуть дарувати подарунки виготовлені своїми руками для спонсорів, які здійснили мрію. Також на акції будуть присутні всі тренери, які протягом 4-х місяців працювали з дітьми.

  Реалізовували проект: дитяча громадська організація «Все робимо самі» та Житомирська філія НСТУ при підтримці ТОВ «Полісся продукт».

Читайте також: Богдан Купчинський заявив про припинення діяльності БО «Все робимо самі»

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework