В Баранівці створять сквер в англійському стилі

  З місцем розташування визначилися, на кращий ескіз оголосили конкурс.

 

  Це має бути "комфортне місце відпочинку в англійському стилі з непримхливими зеленими насадженнями, клумбами, рокаріями, альпійськими гірками, які не потребують спеціального догляду, а також звивистими доріжками з природних матеріалів, штучними водоймами, лавками", повідомляє h103fm.com.ua  з посиланням на офіційний сайт Баранівської міськради.

  Сквер в англійському стилі буде розташовано на розі вулиць Соборна та Поліська (між офісом «Нотаріус» та бюветом «Джерельце») м. Баранівка. Площа ділянки 30 кв.м. До участі в конкурсі запросили учнів освітніх закладів Баранівської громади. Ескіз скверу в англійському стилі повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4. Робота має бути зображена в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі й комп’ютерна графіка. Ескізи для участі у конкурсі приймаються до 01.03.2018 р. виконкомом Баранівської міської ради (вул. Соборна, 20, 2-й поверх), або надсилаються у ті ж терміни на електронну скриньку Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. з поміткою у назві теми листа «Ескіз скверу в англійському стилі».

  Додамо, що скверик в англійському стилі з'явиться в Баранівці на виконання умов Меморандуму, підписаному в рамках проекту «Підтримка розбудови інституційної спроможності об’єднаної територіальної громади», що впроваджується ГО «Інститут громадянського суспільства» за фінансової підтримки «Вестмінстерської фундації за демократію» (Лондон, SW1P 1RT, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії). Баранівська громада зайняла перше місце і отримала право на безкоштовну розробку Стратегії розвитку Баранівської міської ОТГ та Схеми планування її території.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework