Напередодні вихідних на Житомирщині поліцейські оперативно розкрили два вбивства

  Минулий тиждень позначився резонансним затриманням співробітниками кримінальної поліції Центрального апарату Нацполіції, ГУНП в Житомирській області, спецпідрозділу КОРД, СБУ у м. Запоріжжі організованої банди зухвалих розбійників. Нині судом дев’ятьох затриманих взято під варту без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

 

  Про це повідомив В'ячеслав Печененко, начальник ГУНП в Житомирській області. 

  "Напередодні вихідних на Житомирщині поліцейські оперативно розкрили два вбивства. Обидва на побутовому ґрунті і через надмірне вживання алкоголю. У Ємільчинському районі 31-річний чоловік до смерті забив свого 48-річного дядька. А в Лугинському – фатальною виявилася сварка між рідними братами. У розпалі конфлікту молодший за віком чоловік ножем спричинив смертельне поранення старшому. По обом фактам підозрювані затримані, розпочаті відповідні досудові розслідування.

  Минулих вихідних працівники ювенальної превенції області розшукали чотирьох підлітків, про яких рідні заявили як про безвісно зниклих. Серед них і 15-річна киянка. Дівчина пішла з дому ще 8 грудня. У суботу її виявили на Житомирщині попільнянські поліцейські і передали столичним колегам.

  Відсьогодні синоптики попереджають про суттєве ускладнення погодних умов. А відтак поліція закликає всіх учасників дорожнього руху не ігнорувати заходи безпеки. Упродовж минулого тижня на автошляхах області зареєстровано 30 дорожньо-транспортних пригод, з них 11 – з потерпілими, де 3 людей загинуло та 12 отримали травми".

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework