У квітні 2018-го в центрі Житомира почнуть будівництво 7-поверхового торгівельно-офісного центру з підземним паркингом

  Новий проект на своїй сторінці у Facebook показав головний архітектор міста Юрій Безбородов. 

  У тесті публікації він написав просто: «Трохи архітектури вам у стрічку. Київська, 40». А вже детальнішу інформацію можна було дізнатися в коментарях. Варто зазначити, що пост Андрія Безбородова почали активно обговорювати інші користувачі. І, що зовсім не дивно, думки людей кардинально розділилися. Одні висловлюють слова захвату та погоджуються, що проект дуже гарний та цікавий, а інші переконані, що він аж ніяк не вписується в архітектурну концепцію міста та й взагалі дуже вирізнятиметься з-поміж інших будівель, котрі знаходяться поряд. Але ж, як то кажуть: «На колір і самак...». Не може ж проект сподобатися кожному. А для тих, хто думає, що нинішня будівля на Київський, 40 є памʼяткою культурної спадщини, одразу повідомляємо, що це не так. Це для того, аби це питання одразу відпало саме собою.

Architektura Kyivska 40 2

  Що ж саме думають користувачі про майбутню сучасну будівлю? Відповідь на це питання можна отримати, прочитавши коментарі під цим же дописом головного архітектора Житомира.

Architektura Kyivska 40 4

А інші думки людей можна прочитати в коментарях спільноти «Журнал Житомира» у Facebook. Там користувачам цієї ж мережі теж повідомили новину від пана Андрія Безбородова. Коментарі людей наступні:

Architektura Kyivska 40 51

Architektura Kyivska 40 5

Architektura Kyivska 40 6

Architektura Kyivska 40 7

Architektura Kyivska 40 8

А чи почнуть вже на весні наступного року реалізовувати цей проект, дізнаємося та побачимо вже у 2018-му.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework