Задля уникнення заторів рух по а/д Київ-Чоп в межах Житомирщини для вантажного та великогабаритного транспорту обмежено

   У зв’язку з введенням обмежень руху вантажного та великогабаритного транспорту у м. Київ та Київській області, з метою упередження накопичення великої кількості транспорту та виникнення заторів на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп (на м. Будапешт через мм. Львів, Мукачеве і Ужгород),  Службою автомобільних доріг у Житомирській області спільно з Управлінням Укртрансбезпеки  у Житомирській області  прийнято рішення про обмеження руху вантажного та великогабаритного транспорту по автомобільній дорозі загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп в межах Житомирської області, починаючи з 9:30 год. 19.12.2017р.

   Місця відстою транспортних засобів на період введення обмежень вказані на веб-сайтах Укравтодору, Служби автомобільних доріг у Житомирській області, ЗМІ та інформаційних щитах.

  Про зняття введених обмежень буде повідомлено додатково.

  Служба автомобільних доріг інформує: минулої ночі для ліквідації наслідків негоди на шляхах загального користування Житомирської області працювало78 механізмів та близько 110-ти робітників. На автомобільних дорогах державного значення було задіяно 62 механізми.

  За інформацією підрядної організації найбільше засипало снігом в Андрушівському, Коростишівському, Овруцькому районах області, де товщина снігу на поверхні сягала до 35-ти сантиметрів.

  Зважаючи на складну погодну ситуацію Служба автомобільних доріг у Житомирській області звертається до водіїв з проханням за можливості утриматися від поїздок та дати можливість працівникам дорожніх організацій виконати свою роботу. Якщо ж сіли за кермо – неухильно виконуйте Правила дорожнього руху, обирайте швидкість у відповідності до ситуації на шляху.

Прес служба САД у Житомирській області

Последнее изменение Вторник, 19/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework