Унікальні батьки: Надія та Валерій Кравченки стали батьками для більш як 20 дітей

  Родина Кравченків – унікальна. Починаючи з 2006 року Надія та Валерій Кравченки стали батьками для більш як 20 дітей.

 

  Діти, батьки котрих позбавленні права на піклування, сироти та дітки з неблагополучних сімей знайшли нову родину – дитячий будинок сімейного типу Кравченків. Сьогодні на утриманні у них перебуває 8 хлопчиків від 10 до 17 років. У кожного складна історія і завеликий для такого віку життєвий досвід, - розповідають у Житомирському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

  «Ми не любимо називатися закладом», - каже Надія Кравченко і додає – «Ми – мама і тато. Діти, коли дорослішають, до нас приїжджають вже зі своїми дітьми, привозять майбутніх дружин, телефонують радитися, хіба ж ми заклад, ми – родина!»

  На часі Кравченки активно розбудовують обійстя у села Піски. У дітей свої затишні кімнати, велика тренажерна зала, спортивний майданчик з турніками…. Зрозуміло, що такий об’єм родині важко осилити самотужки.

  Обласне управління лісового і мисливського господарства відгукнулося до прохання цієї великої сім’ї і разом із Святим Миколаєм та подарунковими кошиками забезпечило їх дровами на опалювальний період та необхідним матеріалом для завершення будівництва спортивного майданчику. Адже саме спорту глава сім’ї приділяє найбільшу увагу. Діти «не пропускають» жодного сезону: взимку – лижі, ковзани, влітку – туристичні походи та веломаршрути.

  Справжнім сюрпризом для родини і, особливо, дітей стали ялинки у горщиках, про які Кравченки мріяли давно. Лісівники розказали діткам, як правильно доглядати за такою зеленою красунею і пообіцяли навесні разом висадити ялинки.

n 1912176 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework