Баранівка позмагається за звання “Молодіжна столиця України”

 
  У четвер, 21 грудня о 15.00 год, у Баранівській міській раді відбудеться презентація конкурсу “Молодіжна столиця України” за участі міського голови Анатолія Душка, заступника міського голови Оксани Загорської, лідерів молодіжних організацій, членів Молодіжної ради Баранівської ОТГ, депутатів міської ради та громадськості.
 
  Окрім презентації конкурсу на заході заплановане створення робочої групи, яка оформить заявку для участі в конкурсі від міста Баранівка.
 
  Як поінформувала координатор конкурсу у Житомирській області Світлана Прокоф’єва, починаючи з 2017 року, цей конкурс проводитиметься в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.
 
  «Основна мета конкурсу - це активізувати співпрацю між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяти створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України. Місто-переможець не отримає якихось номінальних гонорарів, подарунків, не матиме винагород безпосередньо, однак «Молодіжна столиця України» отримає промоцію на Всеукраїнському та європейському рівні, підвищення іміджу та довіри до міської влади, право на проведення Всеукраїнського молодіжного форуму у наступному році», - зауважила С.Прокоф’єва.
 
  Ініціаторами конкурсу є Міністерство молоді та спорту України, Український Інститут Міжнародної Політики та Національна молодіжна рада України. Прийом заявок на участь у конкурсі триває до 10 січня 2018 року.

Последнее изменение Среда, 20/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework