Волонтери з Малина та Житомира влаштували справжнє свято для дітей з Потіївської та Вишивецької шкіл-інтернатів

  День святого Миколая, який відзначається 19 грудня, є найбажанішим святом для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями та мріють про чудові подарунки. Однак, не всі діти мають змогу отримати дарунок та батьківську ласку. Тому влаштувати таким дітям справжнє свято - обов'язок кожного.

  Цілих два місяці Благодійний фонд "Волонтер 2015", Національний Корпус Малин та Житомир, волонтери, активісти та небайдужі українці організовували та збирали подарунки для дітей з Потіївської та Вишивецької шкіл-інтернатів. Третя щорічна акція "Подаруй дитині радість в День святого Миколая" завершилась та принесла дуже багато радості дітям, адже понад 200 дитячих мрій та бажань, загаданих в листах до Дня святого Миколая, здійснилися.

  19 та 20 грудня команда, котра організовувала акцію "Подаруй дитині радість в День святого Миколая" завітала до Потіївської та Вишивецької шкіл-інтернатів. Під час затишного свята кожна дитина отримала подарунок, котрий просила у листі до Святого Миколая. Під час візиту було організовано концерт, участь в якому взяли й самі вихованці школи-інтернату. В цей святковий день кожній дитині було приділено увагу, яка є такою необхідною.

  Посмішки, вдячність та радість на обличчях дітей - це те, заради чого варто жити та проводити якомога більше подібних візитів. Українці не залишились осторонь та масово брали участь у благодійній акції, тому дякуємо всім, хто приєднався та допоміг! Дарувати радість легко, адже разом ми - сила!

n 2112171 1

n 2112171 2

Последнее изменение Четверг, 21/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework