Упродовж доби рятувальники вилучили зі снігових заметів 8 транспортних засобів

  У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Житомирщини продовжують мати місце випадки потрапляння транспортних засобів у снігові замети. За останню добу бійці ДСНС 8 разів залучалися до проведення робіт по буксируванню транспортних засобів на автошляхах області.

  Так, 21 грудня о 13:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Карабчиїв Ружинського району, через ожеледицю, маршрутний автобус ЛАЗ занесло у сніговий замет на узбіччі і він не зміг продовжити свій рух. В салоні перебувало 15 пасажирів. На щастя, ніхто з них не постраждав.

  За допомогою тросу та пожежного автомобіля бійці ДСНС відбуксирували транспортний засіб на проїзджу частину дороги. Вже далі він зміг продовжити рух самостійно.

  Вже 15:18 ружинські рятувальники залучалися до надання допомоги у заторі, що виник на трасі Кременець-Біла Церква поблизу с. Мовчанівка Ружинського району. Там дві вантажівки перекрили рух транспорту, через що утворився затор довжиною близько 1 км, в який потрапило 90 транспортних засобів.

  Бійці ДСНС, під’їднів трос до пожежного автомобіля, відбуксирували на проїзджу частину траси 4 вантажівки, чим забезпечивши вільних рух транспорту.

  Подібні аварійно-рятувальні роботи також були проведені в м. Бердичів, с. Довжик Житомирського району та с. Середи Ємільчинського району. Там було вилучено із снігових заметів 3 вантажівки.

  Рятувальники звертаються до громадян: дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Пятница, 22/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework