«Дружні до малят»: на Житомирщині заклади отримують спеціальні наліпки

  Ще наприкінці грудня минулого року в Житомирській області дружні до малят заклади почали отримувати спеціальні брендовані наліпки «Baby friendly». Відтоді у Житомирі й з’явилося перше місце, дружнє до малят музей космонавтики ім. С. П. Корольова. 

  Варто зазначити, що людей зацікавила така новинка і вони активно почали розпитувати у соціальних мережах про неї. Минуло й не так багато часу, а інші житомирські заклади, які дійсно дружні до малят, вже також почали отримувати наліпки. У мережі Facebook користувачі активно коментують цю новину, а також діляться власними спостереженнями, розповідаючи, де вони вже встигли побачити наліпки «Baby friendly».   

  «Baby friendly» – це брендовані наліпки, які поступово з’являються у громадських закладах Житомира. Серед них – і наш музей космонавтики, куди 19 грудня 2017 року завітали наймолодші відвідувачі. Для мам і діток провели екскурсію, малеча натішилася від безлічі активностей, адже там є що робити і дорослим, і малим. Дуже важливо, аби не лише кав’ярні, а й музеї могли надавати різнобічний сервіс для усіх верств населення», – розповіла депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза. Окрім того, вона додала, що у музеї з’явився мобільний сповивальний столик – якісний і витривалий.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework