6-річна Віта з Коростеня потребує грошей на лікування

  6-річна Віта Білошицька з Коростеня на Житомирщині захворіла на лейкімію. Батьки не мають грошей на лікування, просять допомогти.

 

  "Спочатку батьки звернулися в нашу Коростенську міську лікарню, але там не змогли поставити правильно діагноз і шість днів лікували антибіотиками, чого категорично за її хвороби робити не можна. 19 грудня їх відправили швидкою в супроводі медсестри в Житомир. Найстрашніші підозри підтвердилися. Діагноз - лейкоз крові. Зробили біопсію і відвезли до Києва в Охматдит, що б визначити стадію захворювання", - каже тітка дівчинки Ірина Струпинська.

  Мати дівчинки Марина Білошицька просить допомогти. Як матеріально, так і морально.

  "Дуже важко і боляче усвідомлювати, що наша Віточка проведе цей Новий рік не в колі сім'ї, з мамою, татом і братиком, а в Станишівці, лікарні для онкохворих діток. З сьогоднішнього дня починається 1-й курс хіміотерапії. Лікування дуже дорогі. Наша родина не має таких коштів і ми потребуємо вашої допомоги. Як в матеріальній, так і моральної. Чим більше ми зможемо зібрати з вашою допомогою засобів, тим більше шансів на одужання у Віти. так само ми будемо раді будь-якої інформації і контактах Благодійних фондів, банків крові, волонтерів, остоятельних людей, які зможуть на допомогти ", - каже вона.

  5167490090934432 Струпинська Ірина (карта Ощадбанку)

  4731219100365448, Остапчук Олександра Олександрівна (картка Привату)

  0972782242 - телефон матері Марини Білошицької

n 0301183 1

Джерело: gazeta.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 03/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework