Житомирянин: Багато хто думав, що поява валідаторів у маршрутних таксі змінить щось на краще, але вийшло «як завжди...»

   Дехто із житомирян називає тему про валідатори наболілою. А нещодавна їх поява в маршрутних таксі Житомира стала однією з найбільш обговорюваних тем. Багато хто й в соціальних мережах висловлювався з цього приводу.

 

  Але на цьому все не закінчилося - люди вирішили створити звернення на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради. 

  «Наболіла тема про валідатори. Ось і настав той довгоочікуваний момент, коли вони з’явилися в маршрутних таксі. Багато хто думав, що це щось змінить на краще, але "вийшло, як завжди"... Водії не видають квитки, оскільки їм це банально не вигідно, а пасажири, через свою малу обізнаність, не спішать їх брати, не розуміючи в цьому сенсу.

  Читайте також: Чому потрібно брати квиток

  Перші не видають квитки, бо це дає їм можливість занизити реальні показники пасажиропотоку і тим самим "викачати" більше коштів з бюджету (тобто із кишені звичайних людей) і в подальшому вимагати підняття тарифу, оперуючи фактами (що за валідатором, наприклад, проїхало 50 людей, а за фактом може бути, наприклад, 500 пасажирів). Виникає питання, а для чого чи для кого старалися, якщо від цього немає користі? Навіщо вводити систему, якщо вона не підлягає контролю, просто для галочки?

  Читайте також: Житомиряни просять відзвітуватися Дмитра Ткачука за валідатори

  Пропоную ввести контроль за обілечуванням пасажирів у вигляді постійних перевірок контролерів і виписування кругленьких штрафів за невидачу чеків, при чому не лише водіям, але й пасажирам. Наприклад, у пропорції 90% до 10%%, щоб обидві сторони (ред. мається на увазі і водії, і пасажири) були зацікавлені в тому, щоб давати та брати квиток», - зазначає в тексті петиції її автор - Дмитро Богатирчук.

  Підтримати звернення можна тут.

  Читайте також: Житомиряни просять намалювати зебру та повернути знаки пішохідного переходу навпроти Молочного павільйону по вул. Хлібна

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework