Сергій Сухомлин зменшив розмір премій деяких підлеглих

  Відповідно до розпорядження міського голови від 26.12.2017 року №1097 деякі чиновники виконкому Житомирської міської ради під Новий рік залишилися без високих премій до яких вже так звикли.

 
  Новий заступник міського голови Сергій Кондратюк разом з колегою Дмитром Ткачук за роботу у грудні отримали лише 10 % премії. Ще один заступник міського голови Матвій Хренов – 80%. Радник міського голови Юрій Антіпов також отримав всього 10% надбавки до заробітної плати, передає іnsider.zt.ua.
 
  Не сподобалася, ймовірно, міському голові і робота департаменту економічного розвитку, бо його директор Микола Костриця отримав разом зі своїм заступником по 70% преміальних. За нашою інформацією, спричинено це тим, що департамент не підготував належним чином програми розвитку міста.
 
  Майже без премій залишилося управління капітального будівництва Житомирської міської ради. В.о. начальника управління В’ячеслав Глазунов  та його заступники отримали лише по 10% від премії. Так само і директор департаменту земельних відносин Ігор Блажиєвский та його заступники, начальник управління культури зі своїми заступниками, управління транспорту та зв’язку, управління з питань надзвичайних ситуацій, а також в.о. начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко. Комунальникам пощастило більше – вони отримали премії у розмірі 50 %.
 
  Не дуже задоволений міський голова залишився роботою муніципальної інспекції, адже її керівник Віктор Грибук разом з заступниками отримали по 80 % преміальних. Подейкують, що це пов’язано з тим, що до якості протоколів муніципальних інспекторів на адміністративних комісіях виникають питання та зауваження. Така ж сама ситуація і з начальником управління охорони здоров’я Марією Місюровою, яка як і її заступниця отримала премію у розмірі 80 %.  
 

 

Последнее изменение Четверг, 04/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework