Світлі голови: 10 успішних жінок Новограда руйнують міфи про блондинок

  На шляху до успіху зовсім неважливо, який у вас колір волосся, але час для експериментів завжди знайдеться.

 

  "Блондинкою не стають, блондинкою народжуються". Чи правду кажуть? Всі жінки – прекрасні, але чомусь найбільше стереотипів пов’язано саме із блондинками. Побутує думка, що жінка зі світлим волоссям піклується тільки про зовнішній вигляд і не може похвалитись високими інтелектуальними здібностями. Ми вирішили познайомити вас з найвідомішими блондинками нашого міста й спробувати разом зруйнувати всі стереотипи. 

  Згідно зі статистикою світловолосі жінки не тільки користуються популярністю в чоловіків, але й успішно обіймають керуючі посади. Отож розпочнемо наше знайомство.

  Олена Пономаренко, секретар Новоград-Волинської міської ради

  – Жінка-блондинка асоціюється у мене з весною та літом, адже з цими порами року розпочинається народження чогось нового, розквіт, пробудження. Саме цим наповнюють життя і світловолосі жінки. В житті я всього один раз експериментувала з кольором волосся. На той час серед модниць був популярним 11 тон фарби для волосся (чорний). Усі мої подруги фарбувалися в цей колір, я теж вирішила спробувати, але після того я місяць не виходила з дому.

  Ніколи не вважала себе блондинкою, яка користується своїм положенням і особливо не користуються знаннями. Я завжди ставила перед собою цілі і намагалася їх досягти. Цікаво, що всі мої подруги – блондинки. І з власного досвіду хочу запевнити: ці жінки – найнадійніші друзі.

  Рекомендації жінкам.  Колір волосся немає в житті абсолютно ніякого значення. Я стовідсотково вірю в життєвий баланс: є час розкидати каміння і є час його збирати. Головне – оточити себе позитивом, тоді ви будете щасливими, як ніколи.

  Зінаїда Ляхович, заступник голови Новоград-Волинської районної ради

   – Для мене «епоха блондинки» розпочалася тоді, коли захотілося розпочати життя з нового, чистого аркуша. Змінила буквально все. Колір волосся не став винятком, адже для мене зміна зачіски – це перший крок на шляху до успіху.

  Рекомендації жінкам. Не робіть зі свого серця готель! Робіть квартиру, в якій буде затишно. Потурбуйтеся, щоб там були дорогі та близькі вам люди і не було тих, хто може зруйнувати цей затишок. Цінуйте себе. Я зрозуміла просту істину: якщо не будеш цінувати себе, поваги не буде ні від кого.

  Олена Данилюк, начальник відділу підприємницької діяльності міської ради

  – Я вважаю, що колір волосся накладає відбиток на стиль життя. Світлий колір повністю змінює погляд, риси обличчя, кольори одягу, макіяж тощо. Обличчя має бути виразним, а тому його потрібно вміло підкреслювати. Мій натуральний колір волосся – світло-русявий, і я ніколи кардинально колір не змінювала. Блондинка – це стан моєї душі, і так мені досить комфортно.

  Рекомендації жінкам. Найголовніше завжди залишатися собою і просто радіти кожному дню, бути щасливим від того, що ти сьогодні живеш і можеш любити.

  Олеся Михайловська, директор студії реклами "ТерраКот"

  – Стереотипною блондинкою я себе не вважаю, але вміти прикидатися нею повинна кожна жінка. Вперше пофарбувалася ще в студентські роки. Ще тоді мені здавалося, що блондинки гарніші, ніж брюнетки. Мій колір волосся гарантує мені 100 % успіху у всіх справах та починаннях. Він додає мені впевненості та привабливості. З ним я почуваю себе комфортно – це наче віддзеркалення стану моєї душі. Звичайно ж, без жартів щодо кольору волосся не обходиться.

  Рекомендації жінкам. Любіть себе такими, як ви є, незалежно від кольору волосся. Життя має бути яскравим, колоритним та насиченим.

  Аліна Табакова, заступник начальника управління освіти і науки міської ради

  – Я ніколи не приділяла кольору волосся великого значення. І вважаю, що для кардинальних змін у житті жінки потрібно змінюватись на всіх рівнях. У моєму житті настав такий час, коли я з простого вчителя стала заступником директора. Тоді і вирішила: не хочу залишатися брюнеткою. Блондинки, на мою думку, ніби наповнені світлом і на все дивляться з позитивом.

  Рекомендації жінкам. Є такий вислів: "Блондинка – це не колір волосся, а стан душі". Саме тому головне для будь-якої жінки, незалежно від кольору волосся, завжди почуватися і залишатися жінкою. І я прагну бути такою – максимально справжньою жінкою.

  Ірина Козеренко, начальник фінансового управління Новоград-Волинської РДА

  – Я блондинка з народження, на жаль, тільки ззовні. Мені здається, що іноді потрібно вміти бути тією самою стереотипною блондинкою. Блондинкою бути весело та цікаво. Я ніколи критично не ставилася до жартів про свій колір волосся.

  Рекомендації жінкам. Прикидатися блондинкою й справді іноді потрібно, але важливо розмежовувати ситуації, в яких це доречно. Найважливіше в житті кожної жінки – вміти любити себе. Якщо ми себе не полюбимо – цього не зробить ніхто.

  Наталія Войтович, ведуча розважальних заходів

 – Блондинка – це яскрава особистість, і для нас бути "сірою мишою" просто недопустимо. Я завжди асоціювала брюнеток з мудрістю, але в певний момент свого життя я втомилася бути мудрою. Тому і змінила колір волосся. Ніколи не звертала увагу на всі стереотипи. Я – блондинка! І головне, що я сама знаю свій внутрішній світ.

Рекомендації жінкам. Жінці постійно потрібно казати собі: "Я – найкраща". Я хочу, щоб жінки пишалися, що вони жінки. Хочу бачити їх не заклопотаними, а щасливими.

 Ірина Солох, золотий директор компанії "Оріфлейм"

  – До блондинок завжди ставляться лояльніше, тому я дозволяю собі "вмикати блондинку". Мій перехід від брюнетки до блондинки відбувся у декретній відпустці. Тоді просто хотілося експериментів, тож я вирішила собі не відмовляти. Як на мене, блондинистість часто виручає в житті. Якщо постав вибір мати рацію чи бути щасливою, то завжди обираю другий варіант. Мені здається, що саме такими і є блондинки. А головне – мій колір волосся дуже подобається моєму чоловікові.

  Рекомендації жінкам. Розвиватися, шукати свою місію, знаходити те, що подобається, і цим займатися. Живіть у гармонії з собою і в жодному разі не займайтеся тим, що не до вподоби.

  Леся Мартинюк, вчитель інформатики в  гімназії

  – Блондинка – це внутрішній стан, вміння бути просто жінкою, згладжувати гострі кути. І, насамперед, – це вміння гідно виглядати. Як я стала блондинкою? Одного ранку прокинулася і зрозуміла, що моє личко недостатньо миле, а, швидше, навіть похмуре.

  Бути блондинкою – це бути в гармонії та світлі, я так вважаю. Я визнаю, що я – блондинка, але не в тому розумінні, з яким пов’язані стереотипи до жінок зі світлим волоссям.

  Рекомендації жінкам. Не обов’язково бути блондинкою, потрібно бути такою, якою ти хочеш, саме Ти, а не хтось. А колір волосся взагалі немає значення. Головне – внутрішньо почувати себе комфортно, щасливо, щоб хотілося усміхатися.

  Вікторія Злочевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями центру зайнятості

  – Одного дня просто відчула, що потрібно щось змінювати в житті. Блонд – це моє, я ніби народилася заново. Та й і ті, хто оточує, почали сприймати мене по-іншому. Як виявилося, блондинкою бути легко, і я себе такою відчуваю. Та в поведінці це досить рідко відображається. Звісно, як справжня блондинка дозволяю собі хоч іноді "увімкнути блондинку". Іноді це простіше зробити, ніж щось комусь доводити. Я роблю це із задоволенням.

  Рекомендації жінкам. Залишайтеся собою – тендітною, вишуканою жінкою, незважаючи на колір волосся. Головне – мати поряд сильне плече, що завжди підтримає.

  Що ж, як виявилось, всі стереотипи – це зовсім не про наших блондинок. Вони успішні, незалежні та напрочуд мудрі жінки, які знайшли своє місце в житті та тримають марку.

  Експериментуйте, шукайте себе, ідіть до своїх цілей, але завжди залишайтеся справжньою жінкою.

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework