На Житомирщині п'яний чоловік погрожував підірвати автобус із пасажирами

  На Житомирщині у ніч проти 2 січня у рейсовому автобусі міжнародного сполучення один з пасажирів був у стані алкогольного сп’яніння та неадекватно себе поводив, погрожуючи підірвати транспортний засіб.

  Молодика було затримано, а загрозливу забавку, що виявилась муляжем, вилучено, передає прес-центр поліції у Житомирській області.

  "Вимушену зупинку  рейсовий автобус міжнародного сполучення зробив близько 1.50 на 182 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Молодіжного Пулинського району, через агресивного пасажира. За повідомленням, що надійшло у поліцію, у салоні транспортного засобу знаходився чоловік з предметом, подібним до гранати, у руках", - йдеться у повідомленні.

  Зазначається, що чоловік сів до салону транспортного засобу у Львові і почав чіплятись до інших пасажирів та керманичів. Ті спочатку  намагались  втихомирити хулігана, однак, коли він почав погрожувати підірвати усіх, водій зупинив автобус та попросив пасажирів вийти із салону у цілях безпеки.

  Його випадково виявив чоловік, що порпався у смітнику поблизу житлових будинків. Поліція, що прибула на виклик, підтвердила, що це РПГ-22. Вибухотехніки вивезли небезпечну знахідку на полігон та підірвали її. Водночас слідчі з’ясовують, як небезпечна зброя опинилася у середмісті і хто планував нею скористатися.

  Поліцейські затримали неадекватного пасажира. Він виявився 21-річним жителем столиці. Під час його освідування зафіксовано стан сп’яніння – 1,7 проміле. За подібні хуліганські дії чоловікові може загрожувати покарання у вигляді як штрафу, так і обмеження волі терміном до 5 років. 

Джерело: tsn.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework