За добу ліквідовано 2 пожежі у приватних домоволодіннях. ФОТО

  9 січня о 02:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Меделівка Радомишльського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які пізно вночі помітили вогонь на даху будівлі,  розташованої неподалік.

   На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплений дах оселі на площі біля 70 кв. м та існує загроза його розповсюдження на розташовані неподалік літню кухню та господарську будівлю. Рятувальники пожежу о 03:46 локалізували та о 06:50 – ліквідували. Вогнем знищено дах житлового будинку по всій його площі. Загиблих та травмованих не має. Літня кухня та господарська будівлі ушкоджень не зазнали.

  До ліквідації загоряння залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

  Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

  Напередодні ж, 8 січня о 12:41 радомишльські вогнеборці залучалися також до ліквідації пожежі, що трапилася у приватному цегляному житловому будинку в с. Ірша. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС загоряння вдалося ліквідувати о 14:15. Вогонь устиг знищити лише речі домашнього вжитку в одній із кімнат на площі 12 кв. м. Ймовірно, займання почалося із шафи, що була розташована впритул до пічного опалення.

  Наразі остаточні обставини двох пожеж встановлюються фахівцями.

n 0901186 1

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 09/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework