На Житомирщині поліцейські вшанували загиблих в АТО працівників органів внутрішніх справ

  До Головного управління Національної поліції в Житомирській області 9 січня запросили дружин загиблих правоохоронців. Родини Віктора Лаговського, Євгена Старікова та Миколи Дорошка отримали Книги пам’яті МВС, де серед інших захисників України відтепер імена їх рідних. Також поліцейські вручили жінкам цінні подарунки, а дітям воїнів - солодощі.

  Книга пам’яті МВС – це спільний проект Національної поліції, Державної прикордонної служби, Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій. У двохтомнику міститься інформація про полеглих під час виконання службових обов’язків правоохоронців, рятувальників та прикордонників, які відстоювали незалежність, територіальну цілісність, кордони своєї держави та правопорядок під час антитерористичної операції.

  Серед понад 400 імен захисників України у Книзі є історії про трьох Героїв, чиї родини нині мешкають на Житомирщині. Це дружина та син міліціонера батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Артемівськ» Віктора Лаговського, колишня дружина та троє дітей міліціонера батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Шахтарськ» Євгена Старікова та дружина і двоє дітей дільничного інспектора Докучаєвського міськвідділу ГУ МВС України в Донецькій області Миколи Дорошка. Кожному з них присвячено окрему статтю, де зокрема розповідається про їх службу в зоні проведення АТО та обставини загибелі.

  - У боротьбі за незалежність України свої життя втрачають воїни, патріоти нашої держави, - звернувся до присутніх начальник ГУ Національної поліції області В’ячеслав Печененко. – Сьогодні ми вшановуємо тих, хто загинув, щоб ми жили спокійно на мирній території.

  - Низький вам уклін, - подякував дружинам Героїв та маленькій Насті Старіковій, яка прийшла разом з мамою, керівник ГУ Нацполіції області.

  Відтак кожній родині загиблих захисників поліцейські передали Книги пам’яті МВС, цінні подарунки та солодощі для дітей.

 

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 09/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework