Житомирянка: «Необхідно побудувати планетарій з розважальними центрами біля нього та підтримувати імідж Житомира, як космічного міста»

   Таку пропозицію Леся Яковлева розмістила на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

  «З нового 2018 року я, Яковлева Леся Миколаївна, починаю активну громадську діяльність, тому що 10 років успішної діяльності мого ФОП і творчої роботи в дошкільних закладах міста дозволяють мені брати участь у перетворенні свого міста на європейське. Вважаю, що просто необхідно побудувати планетарій з розважальними центрами навколо нього та підтримувати імідж Житомира, як космічного міста. Є багато прекрасних місць в Житомирі, де він може бути створений. Це перш за все, колишній кінотеатр “Космос”. Бажано, щоб планетарій поєднав у собі кафешки для дорослих, оформлені за космічною тематикою. “Не хлібом єдиним живе людина...”. І чим більше естетичних змін буде навколо, тим більше буде психологічних і культурних перетворень у свідомості людей», - йдеться в тексті петиції.

Варто зазначити, що майже за тиждень петиція встигла набрати 18,4 % від потрібної кількості. Пропозицію житоимрянки підтримали вже 46 осіб (ред. потрібно 250 підписів).

  Підтримати петицію можна тут.

Читайте також: Житомиряни хочуть, щоб трамваї озвучили українською та англійською мовами

Читайте також: Житомиряни пропонують продовжувати закуповувати техніку для міських підприємств

Читайте також: Житомиряни пропонують покарати відповідальних за відсутність світлофора на перехресті Олега Ольжича та Старовільської в Житомирі

Читайте також: Житомиряни пропонують запустити рух потягу Львів-Київ через Житомир

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework