Буде покарання - не будуть смітити: житомиряни пропонують організувати штрафування за забруднення вулиць

  На сайті електронних петицій до Житомирської міської ради житомирянин опублікував звернення, у якому пропонує встановлювати штраф за забруднення вулиць міста.

  «Я впевнений, що багато кого вже дістало те, що ми живемо в дуже забрудненому місті. Ти йдеш вулицею і бачиш, що недопалкки, обгортки, різні фантики, пляшки і т.п. просто кидають під ноги. Пропоную організувати штрафування за це! Буде кара - не будуть смітити! Менталітет народу можна змінити. Це показує й практика багатьох іноземних міст, де у людей навіть у думках немає забруднювати своє місто, і до того ж, там діють штрафи.

  Погодьтеся, що приємно, прогулюючись містом, насалоджуватися його красою та чистими вулицями, а не відчувати сором за нього. Давайте кожен особисто почне берегти своє місто, адже Житомир у нас прекрасний, а того, хто не захоче це робити - штраф змусить!», - зазначив у тексті петиції її автор Владислав Башинський.

  Наразі петиція набрала 0,8% від потрібної кількості підписів. Підтримати пропозицію можна тут.

  Читайте також: Житомиряни хочуть, щоб трамваї озвучили українською та англійською мовами

  Читайте також: Житомиряни пропонують продовжувати закуповувати техніку для міських підприємств

  Читайте також: Житомиряни пропонують покарати відповідальних за відсутність світлофора на перехресті Олега Ольжича та Старовільської в Житомирі

  Читайте також: Житомиряни пропонують запустити рух потягу Львів-Київ через Житомир

Читайте також: Житомирянин: Багато хто думав, що поява валідаторів у маршрутних таксі змінить щось на краще, але вийшло «як завжди...»

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework