×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Завершився благодійний ярмарок у Житомирі

  Завершився благодійний ярмарок "Щедрі долоні" від ГО "СП "МИР НА ДОЛОНІ" за підтримки Управління культури Житомирської міської ради, а також багатьох небайдужих організацій та громадян міста. 

 

  Внутрішньо переміщені особи, які не з слів знають, що таке потрапити в біду, долати труднощі та лишитися сталого рівня життя, втілили ідею щодо допомоги дітям сиротам, які мають проблемі зі здоров'ям, в реальність. З 2014 року громадянам зі Сходу України було незручно і в той же час приємно, що мешканці міста та органи влади не залишилися байдужими до їхнього становища, допомогали на початку "війни" та підтримують й досі. 

  Протягом місяця громадьська організація розробляла план дій аби провести благодійну ярмарку і поповнити подарункові набори для кожної дитини сироти,яка має вади зі здоров'ям. 

  Цілий день в кінотеатрі Жовтень тривала благодійна ярмарка, в якій активно працювало близько 40 переселенців та друзів. Вони зробили неймовірну кількість сувенірів,біжутерії та прикрас, приготували смачну перепічку та цукерки, провели безпрограшну лотерею, в якій були і сертифікати від кращої піцерії міста Маріо, магазинів Ева і Космо, англомовної школи Джинджер, яку відкрила переселенка, кафе Теретенія, та багато різних призів. Були виставлені роботи власного виробництва,які успішно розкуповуються в Кракові; можна будо придбати різноманітне мило; навести красу від кваліфікованого спеціаліста; придбати незвичайні картини художниці переселенки; спробувати зробити із собачої шерсті нитки та придбати вироби з них, і багато іншого. 

  Ми дуже вдячні всім,хто долучився до благодійної ярмарки, хто підтримав, завітав та придбав щось для себе! Дякуємо що зробили добро! Найближчим часом будуть доукомплектовані подарунки для дітей та направлені адресатам! Слідкуйте за нашими постами:)

  Кожному,хто допоміг із організацію, щира вдячність, добро повертається!! Управління культури Житомирської міської ради,Корисна Ресторація "Це Щось", ГО "ІнформЦентр Пріоритет", Елена Пряха, Екатенина бантики та багато інших!

Олена Буліна

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework