У Житомирі поліцейські охорони затримали чоловіка, який обікрав магазин алкогольних напоїв. ФОТО

  13 січня 32-річний житель обласного центру, вочевидь, не дочекавшись відкриття торгівельного закладу, потрапив у приміщення, зламавши двері, і виніс звідти з десяток пляшок вина та пива. Спритника затримала поліція охорони.

   О 6-й години ранку наряд групи реагування поліції охорони отримав сигнал тривоги про спрацювання сигналізації з охоронюваного магазину. Вже за кілька хвилин поліцейські були на місці і виявили сліди пошкодження металопластикових вхідних дверей. А через вікно було видно пошкоджений касовий апарат.

  Під час огляду прилеглої території поліцейські охорони помітили невідомого чоловіка із ношею в руках, який при появі правоохоронців різко змінив напрям свого руху та невдало спробував втекти. Підозрілого молодика було затримано. При поверхневому огляді у нього виявили металевий лом та сумку з, як з’ясувалося  згодом, викраденим майже десятком пляшок алкоголю.

  На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції. Затриманим виявився 32-річний місцевий житель, непрацюючий і раніше неодноразово судимий.

  Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за фактом крадіжки (ч.3 ст.185 ККУ) чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних злочинів. За чинним законодавством йому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

20180113 091838

 Управління поліції охорони  в Житомирській області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 15/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework