В Баранівському районі на пожежі у власній оселі загинув чоловік

  11 січня о 23:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Стара Гута Баранівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які випадково помітили загоряння.

   На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться всередині оселі, в одній із житлових кімнат та вогнем охоплені речі домашнього вжитку. До того ж, частково зайнялося перекриття кімнати на площі 12 кв. м. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили 49-річного господаря у непритомному стані. Рятувальники винесли чоловіка на свіже повітря та почали надавати йому першу долікарську допомогу, але врятувати життя не вдалося. Прибулі медики констатували факт смерті.

  Пожежу локалізовано о 00:15 та о 01:00 – ліквідовано. Вогнем знищено 15 кв. м перекриття та домашнє майно в кімнаті. До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

  Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини пожежі встановлюються фахівцями.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 15/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework