На Житомирщині чоловік викрав автівку з підприємства, розібрав на запчастини та продав

  15 січня працівники підрозділу кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП затримали одного з підприємливих ділків за підозрою в угоні «Газелі» з території товариства. У подальшому підозрюваний разом з поплічниками повністю розукомплектували автівку для продажу запчастин. У ході досудового розслідування поліція встановлює обставини та усіх причетних до злочину осіб.

  Повідомлення про викрадення з одного з житомирських підприємств автомобіля ГАЗ-33023 надійшло до поліції 11 січня. За словами адміністрації, хтось уночі потрапив на територію товариства і, зірвавши навісний замок у гаражі, угнав машину, повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції Житомирщини.

  Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Поліцейські відпрацьовували декілька версій можливого розвитку подій. Водночас провели низку заходів, які включали в себе перевірку гаражних кооперативів у Житомирі, а також місця збуту автозапчастин і пункти прийому металобрухту. У результаті працівники кримінального підрозділу поліції викрили у причетності до вчинення злочину та 15 січня затримали 21-річного жителя Житомирського району.

  – Як виявилося, молодик причетний до угону «Газелі» з підприємства. Далі він помістив машину у завчасно орендований гараж, де разом зі своїми поплічниками розібрали транспортний засіб на запчастини. Їх продали, а кузов мали намір порізати і здати як металобрухт, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

  Під час обшуку у гаражному приміщенні поліцейські виявили частини від викраденої автівки.

  Нині у рамках подальшого досудового розслідування встановлюються усі особи, причетні до злочину. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють участь в його організації одного з колишніх працівників товариства. Тривають заходи щодо встановлення місцеперебування чоловіка.

  За чинним законодавством підприємливим ділкам може загрожувати позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

om 16011803 2

om 16011803 2
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework