Відновити дороги допоможуть китайці

  Відбулась перша робоча зустріч керівництва Служби автомобільних доріг з представниками китайської компанії, що проводитиме реконструкцію Північної об’їзної міста Житомира, — інформує прес­-служба відомства.

   Пан Чен, представник компанії Sinohydro Corporation Limited (КНР), на початку зустрічі висловив упевненість щодо результативності подальшої реалізації даного проекту.

  Начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадій Савченко пообіцяв різнобічну допомогу та підтримку іноземним партнерам, ініціював створення робочої комісії з нагляду за ходом виконання та прийняття робіт задля уникнення можливих помилок.

  Представники іноземної компанії цікавились можливістю обмеження дорожнього руху на автомагістралі під час реконструкції, відведенням земельних ділянок для розширення шляху, наявністю необхідної додаткової матеріальної бази, особливістю роботи в зимовий період.

  Крім того, було спільно виокремлено перші кроки роботи: розміщення виробничої бази; вирішення питання з перенесення наявних комунікацій (електро­, газо­, водопостачання та зв’язку); створення замовлень на виробництво залізобетонних конструкцій для будівництва штучних споруд.

  Нагадаємо, що 28 листопада 2017 року було підписано контракт на реконструкцію Північної об’їзної дороги м. Житомира по трасі М­06 Київ — Чоп. Контракт укладено між Укравтодором та китайською компанією у рамках проекту «Покращення транспортно­-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва (Пан’європейські коридори)».

  Проект фінансується за рахунок кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Передбачено реконструкцію дороги та підвищення її технічної категорії. Довжина ділянки становить 22,3 км. Після реконструкції дорога матиме чотири смуги руху з проїзною частиною 2х7,5 м. Також проектом передбачено будівництво та реконструкцію 4 транспортних розв’язок в різних рівнях, реконструкцію 3 існуючих шляхопроводів через залізницю, реконструкцію існуючого мосту через р. Кам’янку, будівництво 2 пішохідних мостів, улаштування освітлення та сучасних засобів з організації безпеки руху.

  Роботи планується розгорнути з початку будівельного сезону 2018 року. Термін виконання відповідно до контракту — 2 роки.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 16/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework