×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Вихованцям Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Бердичеві парафіями передали солодощі та випічку

Днями Бердичівський Союз інвалідів міста і району отримав допомогу від парафії Свято-Миколаївського собору м. Бердичева. Для потреб людей з обмеженими фізичними можливостями було завезено хлібобулочні вироби.

Як повідомляє прес-служба Бердичівського благочиння, нещодавно завдяки парафіянам Свято-Миколаївського собору отримали випічку і солодощі вихованці Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінчик». Третього листопада передано хлібні вироби підопічним Бердичівського Союзу інвалідів. «У нашій організації – понад триста мешканців Бердичева і району, – говорить голова правління Ніна Ковальчук. – У кожного – непроста доля, багато з них прикуті до ліжка, і всі вони особливо потребують уваги та турботи. У важкі для нас, нашої України часи для неповносправних людей важливою є будь-яка підтримка. Ми всі дякуємо Богу за хліб насущний, дякуємо небайдужим людям за допомогу, дякуємо духовенству за постійну молитовну підтримку, за співчуття та милосердя. Слава Богу за все, Слава Богу за все, слава Богу за скорботу і радість…» «Нашим підопічним непросто витримати всі випробування сьогодення, – розповідає заступник голови правління Бердичівського Союзу інвалідів міста і району Лідія Кукліч. – Незважаючи на різні труднощі, вони вдячні Богу за те, що живуть, радіють сонечку і виховують дітей. Вони дякують Господу за любов та піклування і просять дарувати мир та злагоду нашій країні…»

n0711141391

n0711141391 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework