×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирський рибоохоронний патруль вилучив 289 кг браконьєрської риби на ринках області протягом минулого тижня

  З 8 по 14 січня 2018 року, під час здійснення рибоохоронних рейдів у місцях реалізації риби, Житомирський рибоохоронний патруль вилучив 289 кг незаконної риби. За порушення порядку придбання чи збуту водних біоресурсів складено 16 адміністративних протоколів  (ч.1 ст. 88-1КУпАП).

 

  Крім того, на ринках було виявлено 4 факти незаконного продажу заборонених знарядь лову. В результаті вилучено 3 ятера та 6 сіток.

 

  «Під час рибоохоронних заходів патрульні не тільки проводять перевірку необхідних документів, але й роз’яснюють громадянам закони, які регламентують їхню діяльність. Пояснюють, які саме документи потрібні для законної торгівлі рибою та яким чином їх можна отримати», - заявив керівник Житомирського рибоохоронного патруля Олександр Гонтар.

  Також, 12 січня, патрульними було виявлено грубого порушника правил рибальства на зимувальній ямі. Громадянин здійснював лов риби за допомогою драча та встиг виловити 7 екз. коропа, загальною вагою 12 кг. Чоловік завдав збитків рибним запасам на суму 2142 грн. За даним фактом складено протокол за ч.4 ст.85 КУпАП.

  Відомство звертає увагу рибалок на дотриманні правил рибальства взимку. Любительський лов риби в зимовий період дозволяється зимовими вудочками з блешнею вертикального блешніння з гачком не більше №10, мормишкою, наживною і живцевою снастями. Загальна кількість гачків на водоймах загального користування не повинна перевищувати п’ять на рибалку. Крім того, за одну добу одній особі дозволяється виловити не більше 3 кг біоресурсів. Управління закликає усіх громадян бути обережними на льоду.

  Житомирський рибоохоронний патруль просить усіх небайдужих громадян повідомляти про виявлені факти порушень на телефон «гарячої» лінії рибоохоронного патруля: (0412)24-57-81, (067) 414-60-74 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework