Невідомі викрали пам’ятник саксофону в Житомирі

  Пам’ятник саксофону був відкритий 17 листопада 2015 року в рамках фестивалю "Сонячні кларнети".

  Єдиний в Україні пам’ятник саксофону, встановлений два роки тому у дворі Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка, був вкрадений напередодні ввечері. Інформація про інцидент оприлюднена на офіційній сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.

  "Вчора, 11.01.2018 року приблизно о 17-18 годині, у дворі Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка (вул. Івана Франка, 16) гурт дівчат і хлопців вчинили акт вандалізму щодо пам’ятного знаку та вкрали саксофон – дизайнерську роботу викладача коледжу. Допоможіть знайти пам’ятний знак саксофона! Давайте разом не дозволимо вандалам знищувати нашу культуру і наш рідний дім!", – йдеться в повідомленні.

  Відзначимо, що незвичайну скульптурну композицію на території коледжу встановили 17 листопада 2015 року в рамках фестивалю "Сонячні кларнети".

  Будь-яку інформацію про місце знаходження пам’ятника повідомляйте в коледж культури. Адреса коледжу: м. Житомир, вул. І. Франка, 16. Телефони для зв’язку: 0679753455, 43-14-74, 34-14-01, e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Джерело: zruchno.travel

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework