На Житомирщині судитимуть п’ятьох осіб за жорстоке побиття 17-літньої малинчанки, яка від одержаних травм померла у лікарні

  Коростишівською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень неповнолітній жительці м. Малин, що спричинили смерть потерпілої, залишення її у небезпечному для життя стані, ненадання допомоги, коли особа перебувала в небезпечному для життя стані при можливості надати таку допомогу, що спричинило смерть потерпілої, а також хуліганства, що супроводжується особливою зухвалістю.

 

  У вівторок, 16 січня 2018 року, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 3 ст. 136, ч. 1 ст. 296 КК України стосовно п’яти осіб направлено до Малинського районного суду для розгляду по суті.

  Як повідомлялося раніше, у жовтні минулого року у м. Малин група осіб жорстоко побила неповнолітню дівчину та кинула її напризволяще, залишивши потерпілу серед ночі у небезпечному для життя стані. Унаслідок цього потерпіла,  не приходячи до свідомості, від одержаних травм померла у лікарні.

  У ході досудового розслідування зібрано належні та достатні докази щодо причетності чотирьох жителів м. Малина до жорстокого побиття неповнолітньої, а також ще одного зловмисника, який, маючи можливість, не надав допомогу потерпілій, що перебувала в небезпечному для життя стані.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні, під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури, проводило Малинське відділення Нацполіції в області.  

  Публічне обвинувачення у суді забезпечуватиме Коростишівська місцева прокуратура.

  Додатково: санкція найсуворішої із статей – ч. 2 ст. 121 КК України - передбачає покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.

                                                       Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 17/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework