2017 рік: Рекорди та антирекорди

  Кожен з нас ще довго буде згадувати 2017 рік. Було в ньому все: приємне і не дуже, поряд з вражаючими рекордами - прикрі антирекорди. Список "переможців" цього своєрідного "чемпіонату" ми й пропонуємо сьогодні читачам.

 

  КЛІМАТИЧНИЙ РЕКОРД

  Торік Житомирщина побила температурний рекорд, який тримався, за підрахунками статистиків, 133 роки! Суть його в тому, що плюсова температура в нашій області стійко зберігалася аж до глибокої осені більш як 230 днів поспіль. А потім, до речі, таким же аномально теплим став і грудень.

  РЕМОНТНИЙ РЕКОРД

 Його по праву здобуло затяжне укладання плитки на вулицях Житомира. Воно розпочалося ще влітку 2016 року і не завершене й нині. Наївне місто не пошкодувало для цього "марафону" більш як 27 мільйонів гривень (!), але найшла коса на камінь: заїжджа фірма, на яку так розраховувала мерія, виявилася каліфом на годину, отож центральні вулиці обласного центру й досі рябіють латками, мов Охрімова свита. Довше у Житомирі "ремонтують" хіба що аеропорт, який, усупереч щедрим обіцянкам можновладців, так і не приймає пасажирські літаки.

  ЗАРПЛАТНИЙ РЕКОРД

  а точніше - борг з невиплаченої зарплати на підприємстві "Житомиравтодор". Його працівники не отримували свою законну зарплату 5 місяців підряд (!). Зрештою це призвело, як пам'ятають житомиряни, до резонансної акції протесту шляховиків 22 грудня з блокуванням транспортного руху на вулиці Перемоги. Після цього крига начебто скресла і їм того ж дня перерахували зарплату - не всю, лише за 2 місяці, та все ж... Коли виплатять решту, покаже час, але прикрий рекорд в історію Житомирщини все-таки увійшов!  

М. Щербина, exo.net.ua

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework