Житомирщина приєднлася до OPENMARKET

  16 січня 2018 року відбулось підписання меморандуму про співпрацю та партнерство з організації та проведення електронних торгів з Житомирською обласною радою.

 

  "Ми розпочинаємо процес продажу комунального майна в області, який буде проводитися на відкритих і чесних торгах. Сьогодні перший етап цього процесу, на якому ми підписуємо меморандум з державним аукціоном і чекаємо на хороші результати", - зазначив перший заступник голови Житомирської облради Сергій Крамаренко.

  Аукціони OpenMarket проходять відкрито, чесно, в режимі онлайн і будь-хто може побачити як відбувались торги, які ціни пропонувались покупцями і хто переміг, повідомляє minjust.gov.ua.

  "Мені дуже приємно, що до нас сьогодні приєдналася саме Житомирська обласна рада, оскільки мені довелось майже рік пропрацювати у Вашому регіоні. Ми пропонуємо безкоштовну реалізацію непрофільних активів кошти з яких допоможуть Вам розвивати область і впроваджувати реформи. Я думаю, що Житомирщина дуже скоро зможете переконатися в ефективності нашої співпраці", - наголосив генеральний директор ДП "СЕТАМ" OpenMarket Віктор Вишньов.

  Послуги системи повністю безкоштовні для органів місцевого самоврядування.

  OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року. Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 18/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework