×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирськими зупинками зацікавилися у Вінниці

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин повідомив, що нові зупинки європейського зразка, які нещодавно почали встановлювати у Житомирі, зацікавили колег з Вінниці.

Як раніше повідомлялося, наше місто стало першим обласним центром, де встановлюються зупинки, обладнані електронним табло  з індикацією прогнозу часу прибуття транспортних засобів, - повідомляє прес-служба міської ради.

Окрім додаткових зручностей для житомирян, встановлення зупинок такого типу дозволить здійснювати контроль за рухом комунального транспорту та маршрутних таксі приватних перевізників.

Серед інших переваг нових павільйонів - мапа, позначення місця розташування зупинки в системі міста, точка доступу до мережі інтернет через Wi-fi, зарядні пристрої для різних видів мобільних телефонів, контейнери для роздільного збору сміття.

«Ми часто згадуємо приклад Львова чи Вінниці, ці міста люди називають європейськими. Днями до нас зателефонували колеги з Вінниці. Нас запросили  для того, щоб ми презентували свої зупинки, Вінниця ними дуже зацікавилася. Це досить приємний момент. Він ще раз доводить те, що і Житомир може бути прикладом для інших міст», – зазначив Сергій Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови, проаналізувавши переваги та недоліки нової зупинки, представники влади та компанії, яка їх надає, прийняли рішення дещо змінити павільйони, які будуть встановлюватися в подальшому.

«Ми дійшли висновку, що зупинки потрібно збільшити. Відтак їх зроблять довшими, будуть встановлені 2 лавки. Як і планувалося з часом, в рамках програми «Безпечне місто», також будуть встановлені 2 камери відеоспостереження», – розповів Сергій Сухомлин.

Читайте також: У Житомирських тролейбусах з’явиться Wi-Fi

n0711141397

n0711141397 1

n0711141397 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Суббота, 08/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework