У Тетерівській ОТГ зробили ставку на розвиток медичної мережі

  У Тетерівський об’єднаній територіальній громаді в приміщенні амбулаторії сімейної медицини в селі Дениші сьогодні відкрили аптечний пункт та оновлене приміщення денного стаціонару. Оновлений заклад дозволить отримати якісну медичну послугу населенню сіл Дениші, Нова-Рудня, Улянівка, Михайлівка, Буки та Тригір’я. Аптека розташована в приміщенні амбулаторії, і це зручно для пацієнтів, які звернувшись до лікаря, можуть одразу придбати необхідні ліки.

 

  «Тепер у жителів села є все для отримання якісної медичної допомоги, амбулаторія з фаховим лікарем, яка оснащена сучасним обладнанням, автомобіль та аптека. Для того щоб люди відчували що про них думають та турбуються про їх здоров’я», - наголосила Валентина Ільницька, голова Тетерівської ОТГ.

  Будівля, де обладнали аптеку, раніше належала Житомирській районній раді, Тетерівська ОТГ викупила приміщення за 350 тисяч гривень. За 100 тисяч гривень у стаціонарі провели внутрішні ремонтні роботи та обладнали систему опалення. Крім того всю будівлю комплексно утеплили. Таким чином весь проект обійшовся громаді у 450 тисяч гривень.

  «Завдяки реалізації цього проекту ми наблизимо медичну послугу до громади. Крім того значно зміниться комфорт перебування у стаціонарі для пацієнтів та лікарів. Це найкращий показник для ефективності роботи ОТГ»,- розповіла Наталія Орловська, завідувач амбулаторії сімейної медицини.

  Нагадаємо, що сьогодні Житомирська область вже отримала 155 мільйонів гривень на будівництво нових амбулаторій у сільській місцевості, і до кінця дня 19 січня до Житомирської ОДА голови ОТГ та РДА мали надати пропозиції щодо розміщення нових амбулаторій.

Дмитро Клименко

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework