×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

А якщо завтра війна: житомирянин пропонує покарати відповідальних за жахливий стан бомбосховищ міста та ігнорування безпеки містян

  Олександр Колібабчук опублікував допис, який стосується жахливого стану житомирських бомбосховищ. У цьому ж дописі житомирянин запропонував подати позов до суду з приводу притягнення до кримінальної відповідальності керівника МНС міста за халатність та ігнорування безпеки мешканців Житомира.

  «А якщо завтра війна? А якщо завтра в похід?

  Шановний пане голово організації “Молода сила” Олег Малиновський, жахливий стан житомирських бомбосховищ порушує мої конституційні права як громадянина і тому, скориставшись зразком судових позовів пані Євгенії Черкасової та пана Валерія Арушаняна,  прошу вас, Олеже Антоновичу, подати позов до суду з приводу притягнення до кримінальної відповідальності керівника МНС міста за халатність та ігнорування безпеки громадян Житомира.
Враховуючи те, що за 600 кілометрів від Житомира триває справжнісінька, хоча й неоголошена, війна з російським агресором, прошу визначити чи пан керівник МНС не є “адептом русскава міра” (ред. так висловився автор публікації), як завжди каже на своїх опонентів одна із депутаток Житомирської облради.

  Шановний пане Євгеніє Севрук, особисто Вам надаю інформацію з газети “Антикорупційний Рух Житомирщини”: “Одну з найбільших премій отримав начальник управління з надзвичайних ситуаційних та цивільного захисту населення Микола Дідківський – 24 тисячі 514 гривень, що разом із зарплатою становило 38 тисяч 283 гривні...», – йдеться в тексті допису Олександра Колібабчука.

  Нагадаємо, що в січні 2015 року, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, було прийняте рішення, щоб до оперативного штабу увійшли члени міськвиконкому, які мають військовий досвід.

  А вже у березні того ж, 2015-го, року заступник начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації управління ДСНС у Житомирській області Олег Держанівський на засіданні оперативного штабу повідомив, що вже тоді на Житомирщині було перевірено 95% сховищ та 99% протирадіаційних укриттів. Станом на 6 березня 2015 року в області було перевірено 121 сховище (95%) та 1046 протирадіаційних укриттів (99%). З них 459 проінвентаризовано, неготовими залишаються 67 сховищ та 431 протирадіаційне укриття. А з 10 березня 2015 року на Житомирщині розпочалася контрольна перевірка захисних споруд.

  Читайте також: Влада проінспектувала бомбосховища в адмінбудівлях. ФОТО

Bombosxovyshha 1

  Читайте також: На Житомирщині за 1,3 млн грн. незаконно продали бомбосховище

Bombosxovyshha 3

  Читайте також: «Об’єкт законсервовано згідно рішення суду»: оголошення на ресторані «Малина», який поки так і не відкрили. ФОТО

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework