×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі говорили про безпечність і важливість вакцинації у дітей

У рамках пілотного проекту щодо розвитку репродуктивного здоров’я матері і дитини  4-6 листопада лікарі загальної практики та педіатри, фельдшери та медсестри кабінетів щеплень Житомирського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Попільнянського районів та м.Новограда-Волинського взяли участь у тренінгу «Ефективне консультування з питань імунізації для сімейних лікарів», який проходив у Житомирі.

Захід проходив за участі головного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергія  Березовського. Також у тренінгу взяли участь сімейні лікарі та педіатри Івано-Франківської області, центральної дитячої міської лікарні м.Житомира, Житомирського обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини і працівники обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, - про це повідомляє прес-центр ДОЗ.

Захід проводився Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, Представництвом Дитячого Фонду ООН  (UNISEF)  в Україні та за сприяння Житомирської обласної державної адміністрації.

За словами фахівців, більшість українських мам позитивно ставляться до вакцинації. Про цю тенденцію свідчать результати анкетувань  з питань щеплення, які проводилися у закладах охорони здоров’я, та обізнаність батьків про важливість вакцинації у дітей.

За результатами проведення тренінгу його учасники одержали відповідні сертифікати.

n0711141407

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework