Голова ОДА: «Сподіваюся, що до 1 червня цього року роботи в приміщенні Черняхівської гімназії будуть завершені»

  У четвер, 25 січня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич з робочим візитом відвідав Черняхівський район. Зокрема, цього дня він оглянув і Черняхівську гімназію. Представники житомирських ЗМІ також мали можливість з’їздити в Черняхівський район разом з керівником області. 

  «Завдячуючи  підтримці Президента України та уряду, роботи на цьому об’єкті розпочалися ще минулого року. Зазначу, що об’єкт пройшов через ДФРР (ред. Державний фонд регіонального розвитку), але одразу планувалося, що він буде перехідним. Що буде зроблено в  приміщенні гімназії? Відповідаю: відбудеться заміна даху, а також буде повністю зроблена термосанація, тобто утеплення цього навчального закладу. Його, до речі, відвідують 682 учні. Це одна з потужних шкіл Черняхова. Тож нами було прийняте рішення надати співфінансування. Ми включили  цей об’єкт до ДФРР. Загальна вартість об’єкту становить 6229, 925 тисяч гривень. 30% виділили селищна та районна ради, а решта суми — Державний фонд регіонального розвитку.

  Сподіваюся, що до 1 червня цього року роботи в приміщенні гімназії будуть завершені. Так само, як і з іншими об’єктами, тут ми теж будемо долучати і дітей, і батьківські колективи, аби вони давали пропозиції, який вигляд повинна мати гімназія вже після фарбування. Маю надію й на те, що в цьому році в Черняхівському районі з’явиться хоча б одна опорна школа», — зазначив Ігор Гундич, коли оглядав об’єкт і відповідав на питання журналістів.

  Довідково. Черняхівська гімназія знаходиться в смт. Черняхів за адресою: вул. Червоноармійська, 14. У цьому освітньому закладі навчається 682 учні з смт. Черняхова та прилеглих населених пунктів району, яким для повноцінного перебування в навчальному закладі необхідно забезпечити температурний режим відповідно до санітарних норм. Перекриття покрівлі та утеплення фасадів дасть можливість ефективно використовувати енергоносії для опалення приміщення.

  Проект дозволить підтримувати у приміщенні гімназії згідно з вимогами санітарного законодавства та дозволить скоротити до 30% споживання теплової енергії, а отже, й витрат на її оплату.

  Нагадаємо, що в межах робочої поїздки очільник області представив нового голову Черняхівської райдержадміністрації — Жилiнського Миколу Iвановича — та провів особистий прийом жителів Черняхівського району.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework