В мережі з’явилося відео, як розбивали останню крижану скульптуру на Михайлівській

  Сьогодні вночі на Михайлівській розбили останню крижану скульптуру. В мережі житомиряни діляться фотографіями розваленої скульптури. «Свята скінчилися», - додають містяни.

  «... не буду робити допис на тему "ось розбили останню крижану скульптуру! Дивіться які погані люди живуть у Житомирі!", бо це не так. Відсоток вандалів був та є постійним, щоб ви не робили - святкове освітлення або стовпчики огорожі, озеленення вітрини чи нові смітники, лавки, крижані скульптури тощо. Все можна спаплюжити та розбити, вкрасти або знищити. Та це не привід нічого не робити, або робити його з металу та бетону», прокоментував головний архітектор міста Юрій Безбородов.

  - Головне самим не підвищувати цей відсоток, не залишатись байдужим до того, що відбувається навколо вас. Культура - це не стільки про заклади філармонії чи музею, які ви іноді відвідуєте. Це більше про внутрішнє відчуття поваги до себе, до міста, у якому ви живете, до роботи та майна громади, часткою якої ви також є.

  І, так, ми всі заслуговуємо щоб і на наступні свята були тендітні та вразливі крижані скульптури, і тим більш цінні, бо це такий собі маркер на культуру кожного з нас», - йдеться у повідомлені.

n 2601186 1

n 2601186 1

  Натомість у поліції повідомили, що громадянина, який пошкодив льодяну скульптуру в центрі Житомира затримали.

  «25 січня, близько 24-ї години, патрульні поліцейські отримали орієнтування: по вулиці Велика Бердичівська рухаються особи, котрі можуть бути причетними до пошкодження льодяної скульптури «Знак Житомира».

  Під час перевірки даної інформації та перегляду камер спостереження, патрульні виявили громадянина схожого за зовнішніми ознаками. Факт пошкодження скульптури правопорушник підтвердив.

  Патрульні поліцейські доставили громадянина до міського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи».

ФОТО: Олександр Шевчук, Микола Череднік

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework