На Житомирщині за матеріалами СБУ оголошено про підозру затриманому на хабарі полковнику поліції

  За матеріалами Служби безпеки України, затриманому на хабарі начальнику одного з районних відділів Національної поліції у Житомирській області, оголошено про підозру в скоєнні злочину.

   Оперативники спецслужби встановили, що полковник поліції систематично вимагав гроші з місцевих підприємців лісопереробної галузі за не створення штучних перешкод в їх роботі. Сума щомісячного «внеску» з підприємця становила десять тисяч гривень. У випадку незгоди давати хабар посадовець погрожував блокувати роботу підприємства. При цьому «дозвіл» на відновлення діяльності суб`єкта господарювання після відмови зловмисник оцінював у п`ять тисяч доларів США.

  Правоохоронці затримали поліцейського в одному з районних центрів області після  отримання ним десяти тисяч гривень неправомірної вигоди від одного із комерсантів.

  У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії, зокрема для встановлення інших фактів протиправної діяльності посадовця.

  Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з військовою прокуратурою.

Прес-центр СБ України

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 26/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework