×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Практикуючі лікарі з Індії та Кашміру прочитали житомирським студентам лекцію

5 листопада студенти інституту філології та журналістики прослухали лекцію «Розвиток особистості: Зигмунд Фрейд та Ерік Еріксон» практикуючих лікарів-хірургів Саху Ашиза Кумара (Індія) та Саїда Рахіла (Кашмір).

Ашиз Кумар та Саїд Рахіл здобувають другу вищу освіту в ННІ іноземної філології ЖДУ імені Івана Франка. Працювали лікарями-хірургами у США (штат Канзас) та Індії (місто Делі). Цікавляться формуванням особистості як однією з головних проблем психології розвитку та психоаналізу. Зокрема, у своїй лекції зосередили увагу на вченнях психологів Зигмунда Фрейда та Еріка Еріксона, - про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

Австрійський психолог та невролог Зигмунд Фрейд вивчав людське несвідоме і як результат, пояснив причини прихованих симптомів багатьох психічних процесів та розладів. Результати досліджень сформувались у теоріях сновидінь і дитячої сексуальності та концепції структури психіки. У своїй доповіді Саїд Рахіл зосередив увагу на психосексуальній теорії: нереалізації сексуальних потягів безпосередньо як причини активної людської діяльності, основи її вчинків та прийнятих рішень.

Ашиз Кумар ознайомив присутніх із теорією стадій психосоціального розвитку особистості американсько-німецького психолога, послідовника Зигмунда Фрейда Еріка Еріксона. Він розвинув психоаналітичну теорію свого австрійського попередника, розглянув розвиток дитини у ширшій системі соціальних відносин. У процесі розвитку особистості суспільство передає цінності та норми. Однак, суспільства однакового рівня соціально-економічного розвитку «виховують» неоднакових особистостей, адже культурні традиції, пов’язані з основним видом занять, і прийняті стилі виховання, зокрема сімейного, – різні.

n0711141410

n0711141410 1

n0711141410 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework