Житомир планує повність перейти на LED-освітлення: із презентації наконференція «Досвід Польщі, Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства»

  25-26 січня у Києві проходила конференція «Досвід Польщі, Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства», організована Асоціацією міст України спільно з Асоціацією міст Польщі, Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад та Асоціацією «Енергоефективні міста України».

  Цей захід зібрав міських голів та представників органів місцевого самоврядування з українських, польських на норвезьких міст, експертів організацій, що працюють у сфері енергоефективності, представників центральних органів влади.
 
  Мета заходу  – представлення результатів Проекту «Польсько-норвезька допомога для підвищення енергоефективності в Україні», обговорення Державної політики у сфері енергоефективності, презентація кращих практик підвищення енергоефективності у міському господарстві.
 
  Досвідом міста Житомира у залученні кредитних ресурсів для реалізації проектів з енергоефективності поділився міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Він зауважив: «Маючи План дій сталого енергетичного розвитку, місто крок за кроком прямує до визначеної мети - скоротити споживання енергоносіїв на 21% до 2020 року, при цьому широко використовуються різні форми співпраці з міжнародними інституціями та інструменти залучення коштів».
 
  Міський голова Житомира зазначив, що для досягнення поставленої у 2014 році мети, необхідно вишукати фінансових ресурсів на суму 210 мільйонів євро. На даний час вже залучено 75 мільйонів євро.
 
  Відповідаючи на запитання аудиторії, міський голова відмітив політичну підтримку депутатського корпусу Житомирської міської ради.
Новини Житомира
 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework