Будівля біля Житнього ринку в Житомирі матиме нове освітлення?

  Головний архітектор Житомира Юрій Безбородов на своїй сторінці в мережі Facebook показав, який вигляд може мати будівля біля Житнього ринку, коли отримає нове освітлення.

  У своїй публікації Юрій Безбородов написав: «А ви бачили такий варіант освітлення будівлі біля Житнього ринку via Валерій Вдовиченко? І мене дуже тішить та думка, що є житомиряни, які можуть та готові незабаром реалізувати цей проект!

  Та ще, серед думок з цього приводу, зробити вулицю Площа Житній ринок дійсно площею, тобто пішохідною) (ред. смайлик вкінці публікації)».

FB IMG 15169860904062416

  А ось деякі із коментарів, які лишили під дописом Юрія Безбородова, інші користувачі.

  «Як би ще зробити так, щоб торгівлю звідти прибрати?», - задається питанням Сергій.

  «Дуже гідний варіант з освітленням! Молодці: це близько людям - гуманно та красиво... », - зауважує в коментарі Герман.

  «Круто! Ще б Інспекція з благоустрою прибрала кіоски і торгівлю з прилеглої до ринку території, тоді це буде просто чудово» - переконаний Дмитро.

  «Як тільки бачу це приміщення, то одразу ж згадується - долари, євро, рублі...» - пише Олена.

  «На жаль, місцями в цій будівлі карнизи просто в жахливому стані. А про кіоски та банери на фасаді я взагалі мовчу» - зазначає Валерій.

  «Було б дуже добре ще й “тимчасове шапіто” з квітами звідти прибрати! Лише заради симетрії) (ред. смайлик вкінці коментаря)», - пропонує Володимир.

  «Коли вперше побачив цю будівлю, то здивувався, як така гарна споруда, одна з небагатьох в місті, може бути в досить плачевному стані», - згадує у своєму коментарі Борис.

  Ми показали лише в декількох думках, як прокоментували користувачі новину головного архітектора міста про можливе освітлення будівлі біля Житнього ринку. Але, як-то кажуть: «На колір і смак...». От і ви, шановні читачі, теж можете визначитися, чи подобається вам таке рішення з освітленням.  

 Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework