Представлення кафедр, техніка та військове спорядження, пробне ЗНО, екскурсія музеєм: день відкритих дверей у ЖВІ НАУ. ФОТО

  У суботу, 27 січня з 10:00 до 13:00, в Житомирському військовому інституті ім. С. П. Корольова відбувався день відкритих дверей.

   Майбутні курсанти, випускники різних шкіл- майбутні абітурієнти зі своїми батьками, а також ті, хто цікавиться життям цього навчального закладу, з цікавістю дізнавалися про заклад, яким ми дійсно можемо пишатися, яким, безсумнівно, може пишатися уся наша країна, адже він випускає людей з гордою професією військовий, серед яких є справжні захисники України, а також ті, хто лише планує пов’язати життя з таким фахом, як військовий, і лише здобуває знання в цьому навчальному закладі. 

ZhVINAU 1

  «Ми організували виставку озброєння, військової техніки та запропонували написати тренувальне ЗНО з чотирьох предметів: “Українська мова та література”, “Математика”, “Фізика”, “Історія України” за зошитами 2017-го року. Тобто, сьогодні майбутні курсанти, майбутні студенти, які вступатимуть дуже скоро як до нашого навчального закладу, так і до інших, виконуватимуть під час тестування ЗНО минулорічні завдання. Таким чином абітурієнти побачать, який рівень знань проявили під час пробного тестування, побачать, що їм ще потрібно краще довчити, на які питання краще звернути більше уваги під час підготовки до ЗНО, а також, що для майбутніх студентів, безперечно, важливо, вони дізнаються, як же склали ЗНО та які бали отримали.

ZhVINAU 1

  Окрім того, усі, хто завітали на день відкритих дверей до військового інституту, побачили, як презентували себе різні кафедри навчального закладу, а також отримали можливість особисто роздивитися техніку, військове спорядження, якими користуються на тій чи іншій кафедрі. Звісно ж, батьки, а також їх діти, які думають вступати до нашого інституту, могли дізнатися для себе важливу та корисну інформацію з приводу вступу до військового інституту, умов навчального процесу та проживання і, звичайно ж, отримати відповідь на інші важливі питання, які їх цікавлять з приводу навчання в нашому інституті», - розповів начальник навчального відділу Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова, підполковник Роман Рибачук.

  Варто зазначити, що поки діти писали тренувальне ЗНО, для їх батьків, котрі виявили бажання, провели екскурсію в музеї військового інституту, де можна було дізнатися нову та корисну інформацію, переглянути цікаві експонати військової тематики, почути історії про деякий бійців, військовослужбовців, які зворушують, а іноді навіть здатні довести до сліз.

  Отож, як бачимо, день відкритих дверей у військовому інституті виявився насиченим, цікавим та пізнавальним.         

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

ZhVINAU 1

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework