У Житомирі в річку Путятинку знову потрапили каналізаційні стоки

  Каналізаційні стоки витікали до річки Путятинка, поблизу 1-го провулка Льва Толстого. Місцеві мешканці та скаржились на сморід. Люди вказували, що лилося з колектора водоканалу. Місцеві зняли аматорське відео, тоді ж викликали працівників Житомирводоканалу.

 

  Головний інженер комунального підприємства підтвердив ситуацію, але наголошує, що проблему вирішили. Причина аварії - забита труба, що проходить через пів міста, - йдеться у сюжеті СК1

За схожою схемою витоки лилися з колектора на Івана Гонти цього літа, тоді у річці Тетерів масово труїлась риба. Ця ситуація такого резонансу не має, запевнив Сергій Єрьомін.

  «Екології міста нічого не загрожує. Скільки витікало – я не знаю. Бо там великий діаметр, там іде тисячний діаметр, це йде колектор і початок бере на вулиці Східній, майже через все місто проходить. Тобто, там незначний може бути затор, але може і не довго воно там і бігло, бо люди зразу зреагували», — каже Сергій Єрьомін, головний інженер КП «Житомирводоканал».

  Нечистоти з колектора прямісінько потрапили в Тетерів, бо саме туди впадає маленька річка Путятинка. Фекалії з каналізації витікають у Путятинку вже не вперше. Торік сталося кілька подібних поривів з витоками у водойми. У Житомирводоканалі визнають, що стан труб не відповідає нормі та мережі потребують повної заміни.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework